top of page
logo-single-test.png
info1540184

Populaire Ibiza zwembaden bij CristalBlue

Bijgewerkt op: 10 okt.



mini-plunge-pool-in-spaanse-patio

Denk groot, bouw klein.


Zwembaden zijn een onmisbaar element in elke mediterrane tuin, en met de geavanceerde zwembadtechnologieën is de zwembadindustrie in Spanje levendiger dan ooit. Nu de kavels kleiner worden, neemt de vraag naar minizwembaden toe.


Zwembadleverancier Cristal Blue kiest voor betaalbare minizwembaden van polyester, gecombineerd met duurzame materialen, om ook consumenten met een grotere tuin bewuster te maken.



Het gebruik van polyester vormen voor het bouwen van een minizwembad biedt vele voordelen ten opzichte van andere bouwmethoden. Deze vormen hebben een hoge thermische weerstand; hoe hoger de weerstand, des te meer warmte wordt tegengehouden en des te beter de isolatie. Een polyester wand van 10 cm heeft dezelfde warmtedoorgangswaarde als een muur van 0,5 meter dik.


Geïsoleerde polyester zwembaden zijn energiezuinig, duurzaam en vergen weinig onderhoud.


De zwembaden zijn verkrijgbaar in twee standaardvarianten. Het populaire Swim-model meet 2,5 bij 4 meter en biedt een compleet concept met vele comfortabele opties en de mogelijkheid om elementen toe te voegen zoals zitplaatsen, een swim-stream, kleurcoatings, een zandfilter met glasparels, verwarming, ledverlichting of massagejets bij het Ibizamodel. De aanpassingsmogelijkheden zijn eindeloos!


"De gemiddelde prijs voor de aankoop en installatie van uw minizwembad is nog steeds minder dan de helft van de prijs van een standaardzwembad van hoge kwaliteit."


Voordelen van een minizwembad:


- Minimaal comfortverlies.


- Lagere energie-, onderhouds- en aanschafkosten.


- Geschikt voor bijna elke tuin, patio of andere buitenruimte.


- Zeer hoge thermische waarde, 3 tot 5 graden warmer dan een standaard betonnen zwembad.


Een minizwembad is net zo veelzijdig als een standaardzwembad, ideaal om af te koelen, op te warmen of gewoon heerlijk te ontspannen.

 


Als dit artikel interessant voor u is geweest, kan u uw reacties en opmerkingen hieronder achterlaten. We wachten op je.



CRISTAL BLUE POOL SERVICE GROUP

cristalblue-logo-in-zwart-en-blauw-met-gele-zonnetje


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page