top of page
logo-single-test.png
info1540184

De noppenfolie netjes opgeborgen

Bijgewerkt op: 10 okt.



diagram-drie-soorten-noppenfolie-op-zwembad


Een zwembad noppenfolie voor je zwembad heeft een aantal voordelen




- Beperkt verdamping


- Houdt het water zuiver


- Verwarmt en stabiliseert de watertemperatuur


- Reduceert het verbruik van water, verwarming en onderhoudsproducten


- Is ecologisch verantwoord en economisch voordelig



Speciaal voor uw zwembad vervaardigd, drijft de noppenfolie op het wateroppervlak en heeft twee verschillende kanten:


- De onderkant met noppen werkt als thermische isolatie

- De bovenkant is UV-bestendig



De dikte van de noppen is een belangrijk selectiecriterium en correspondeert met de dikte van de polyethyleenfolie (exclusief noppen), uitgedrukt in micron (1 micron = 0,001 mm).

Cristal Blue biedt noppenfolie aan met diktes variërend van 400 tot 700 micron. De dikte van de folie is cruciaal; een dikkere folie betekent een hogere kwaliteit. Een te dunne folie gaat minder lang mee.


Cristal Blue heeft drie soorten noppenfolie in het assortiment:


- Standaard ronde 12 mm nop in 400 micron.

- Standaard ronde 12 mm nop in 500 micron.

- Geo-bubble* in 700 micron.



Geo-bubble technologie


logo-geobubble-in-blauw-en-wit











De geo-bubble technologie is een uniek, gepatenteerd ontwerp dat bestaat uit twee bellen verbonden door een centraal deel. Het kenmerkt zich door:


- het ontbreken van uitstekende hoeken in het ontwerp, waardoor dunnere en zwakkere zones worden voorkomen

- het ontbreken van restspanningen in het materiaal dankzij de zachte krommingen die de twee bellen verbinden


Geo-bubble afdekkingen zijn gemaakt om een langere levensduur te bieden, waardoor u geld, water en energie bespaart en de weerstand tegen UV-straling en chemische aantasting verbetert.

zon-luchtbel-verdamping-verminderde-algenvorming

De keuze van kleur is niet enkel een decoratieve beslissing, maar ook een kwestie van kwaliteit: de gekozen kleur voor de onderkant van de afdekking (die niet zichtbaar is) bepaalt hoeveel infraroodstralen (een onzichtbaar product van de zon) het zal absorberen en hoe effectief het het water zal verwarmen.



diagram-vier-modellen-noppenfolie

De keuze van afwerking.


Een keuze uit verscheidene varianten, voor een afdekking perfect aangepast aan uw behoeften. De afwerking (zonder naad) is enkel aanbevolen voor kleine zwembaden. Voor grotere zwembaden raden wij de  afwerkingen aan (naad over de breedtes en de zelfkanten) voor een betere oprolbaarheid en (met naad over de hele omtrek) voor een grotere stevigheid. Zo afgewerkt, kan de afdekking ook op één van onze rollen gerold worden.



diagram-vier-modellen-noppenfolie-met-aluminium-roller

De laagste in prijs.


Ruw gesneden model, zonder randen en ogen, in UV behandeld gegolfd polyethyleen. Op maat gelaste montage in het atelier volgens de exacte afmetingen van elk zwembad.


De economische versie bruikbaar met een roller.


Polyethyleen versterking genaaid over één breedte met oogjes om de 0,50m. Vervaardigd uit UV behandeld gegolfd polyethyleen. Op maat gelaste montage in de werkplaats volgens de exacte afmetingen van het zwembad.


De perfecte afgewerkte.


Versterking van polyethyleen genaaid over twee breedtes met oogjes in elke hoek en om de 0,50 m aan de rolzijde. Platte zelfkant over de twee lengtes. In UV behandeld gegolfd polyethyleen. Op maat gelaste montage in de werkplaats volgens de exacte afmetingen van het zwembad.


Volledig versterkt.


Versterking van polyethyleen genaaid langs de hele rand met oogjes in elke hoek en om de 0,50 m aan de rolzijde. Vervaardigd uit UV behandeld gegolfd polyethyleen. Op maat gelaste montage in de werkplaats volgens de exacte afmetingen van elk zwembad.



Als dit artikel interessant voor u is geweest, kan u uw reacties en opmerkingen hieronder achterlaten. We wachten op je.



CRISTAL BLUE POOL SERVICE GROUP

cristalblue-logo-in-zwart-en-blauw-met-gele-zonnetje


2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page